Štítky: sasung rýchlo nabíjačka, , qc nabíjačku rada, c typ modulu, modul pd, kryt hp pavilion x360, nabíjací modul sla, 100w nabíjačka, usb, nabíjačka qc3.0, codo typ c, časovač modul potenciometre.

€7.65 €8.50
  • Skladom
  • c3441


  • Druh: časovač
  • stav: Nové

Aukcie Hlava bude tu! Maximálne napätie tento produkt je 32 voltov, odporúča sa použiť do 28 voltov! Tento modul je pure step-down modul bez boost funkcia. Ak chcete použiť 20V výstup, musíte použiť DC napájanie viac ako 21V; výrobku nízkeho napätia môže dosiahnuť 6V, ale väčšina rýchle nabitie nebude možné aktivovať na 6V; výstupný výkon 100W Môže byť dosiahnutý v PD výstup (PD20V, 5A).

Pre nízke napätie a vysoko aktuálne rýchle nabíjanie, prosím, použite originálne dátový kábel. Ak chcete, aby meranie nabíjacie napätie a prúd, musíte použiť nízky vnútorný odpor USB meter! V opačnom prípade to bude mať vplyv na plnenie aktuálne!

USB port je nutné pre OPPO a pre OnePlus mobilný telefón nabíjanie!

QC4 + / QC4.0 / PD3.0 a iné protokoly musieť použiť TYPE_C port!

Keď USB port a TYPE_C port sú zapojené v rovnakom čase, oba porty sú 5V výstupný!

Vysoká kompatibilita: podpora nasledujúce rýchle nabíjanie protokoly:

PD2.0 PD3.0 EURÁCH

pre Qualcomm QC4+/QC3.0

pre Hua-wei SCP/FCP

pre OPPO VOOC

pre OnePlus DASH

pre App-le 2.4 A

pre Samsung AFC

pre VIVO 9V2A dvojmotorový

pre Mediatéka PE2.0

Špecifikácie:

Typ Položky: Rýchle Nabíjanie Modul

Materiál: elektronické komponenty

Veľkosť: 53x46x21mm/2.08x1.8x0.8in

Farba: Čierna

Množstvo: 1 ks

Poznámka:

Prechod: 1cm=10 mm=0.39 palec

Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Balenie Obsahuje:

1 x Rýchle Nabíjanie Modul

(iné príslušenstvo demo na obrázku nie sú zahrnuté!)

Vaše položka opis budú uvedené tu. Môžete použiť HTML, ak si budete priať. Typ písma, štýl a farba sú vopred definované, ale môže byť prepísaný v popise položky okno. Popis tovaru môže byť tak dlho, ako budete chcieť, ako šablóny veľkosť, aby zodpovedali dĺžke popisy.

Vaše Platobné Údaje sa vkladajú tu. Môžete vytvoriť Platby oddiele ako súčasť Predávajúci Údaje z Predávajúceho na stránke Podrobnosti podľa Profily Kartu. Po vytvorení predávajúci detaily, budete si môcť vybrať to, ktoré budú zahrnuté do vášho zoznamu na lister strane, vedľa šablóny výber. Ak nemáte žiadne Detaily o Platbe, táto časť bude odstránený zo šablóny.

Vaše Prepravné Údaje budú vložené tu. Môžete vytvoriť Doprava oddiele ako súčasť Predávajúci Údaje z Predávajúceho na stránke Podrobnosti podľa Profily Kartu. Po vytvorení predávajúci detaily, budete si môcť vybrať to, ktoré budú zahrnuté do vášho zoznamu na lister strane, vedľa šablóny výber. Ak nemáte žiadne Poštovné Detaily, táto časť bude odstránený zo šablóny.

Vaše Podmienky Predaja budú vložené tu. Môžete vytvoriť Podmienky Predaja oddiele ako súčasť Predávajúci Údaje z Predávajúceho na stránke Podrobnosti podľa Profily Kartu. Po vytvorení predávajúci detaily, budete si môcť vybrať to, ktoré budú zahrnuté do vášho zoznamu na lister strane, vedľa šablóny výber. Ak nemáte žiadne Podmienky Predaja, táto časť bude odstránený zo šablóny.

O Nás informácie budú vložené tu. Môžete vytvoriť O Nás oddiele ako súčasť Predávajúci Údaje z Predávajúceho na stránke Podrobnosti podľa Profily Kartu. Po vytvorení predávajúci detaily, budete si môcť vybrať to, ktoré budú zahrnuté do vášho zoznamu na lister strane, vedľa šablóny výber. Ak nemáte žiadne informácie O Nás, táto časť bude odstránený zo šablóny.

Vaše Kontaktné informácie Nám bude vložený tu. Môžete vytvoriť Kontaktujte Nás oddiele ako súčasť Predávajúci Údaje z Predávajúceho na stránke Podrobnosti podľa Profily Kartu. Po vytvorení predávajúci detaily, budete si môcť vybrať to, ktoré budú zahrnuté do vášho zoznamu na lister strane, vedľa šablóny výber. Ak nemáte žiadne, Kontaktujte Nás informácie, táto časť bude odstránený zo šablóny.



Napísať recenziu

Súvisiace produkty