Štítky: kvm dbg, pero krátke, sánky snow, kefou vyčistite, auto dobré, zazvonil rover, škrabka okno, honda cbr400 nc29 kapotáže, anker soundcor, mens lopatu.

€9.15 €16.34
  • Skladom
  • c74040


  • Položka Výška: 35cm
  • Položka Druh: Ľad Škrabka
  • Funkcia 2: TPU Škrabka Hlavu
  • Funkcia 1: Dvakrát bočné Škrabka
  • Položka Dĺžka: 15cm
  • Modle: auto ľad škrabka,sneh lopata
  • Položka Šírka: 15cm
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Položka Hmotnosť: 120g
  • Druh Materiálu: TPU+ABS
  • Hmotnosť: 120g

Odstrániť Ice & Snow bez Poškodenia Vozidiel

Na škrabka hlava je vyrobené z termoplastického polyuretánu TPU, s dobrou pružnosť, húževnatosť a odolnosť proti opotrebeniu, a flexibilné škrabka na povrchu nie je na škodu skla a farby.

Obojstranné Použitie, Dvojité Účinnosť

Na oboch stranách ľad škrabka môžu byť použité, a naklonenom povrchu hodí krivky automobilov pre vyššiu účinnosť.

Zametanie Snehu a Prelomiť Ľady

Môžete použiť tieto škrabka na odstránenie snehu, odmrazovanie, vody a ľadu.

A 30 cm Rukoväť Robí Sneh Odstránenie Jednoduchšie

Krátka rukoväť obmedzuje prevádzku vzdialenosť pri čistení, tak sme sa nastaviť rukoväť dĺžka 30 cm, ktorá uľahčuje jasné, sneh z diaľky, bez toho, že škrabka príliš ťažké.

Vzduchovom Vankúši Poškriabaniu Pásky Pomôcť Zachrániť Úsilie

TPU poškriabaniu pásky prijme duté dizajn, napodobňuje princíp vzduchovom vankúši, na vlhkých šok a zvyšovať napätie, takže môžete dokonale zladiť krivky karosérie, zatiaľ čo zmena uhla, viac práce-ukladanie.

A Scrapper Tip 70° pre Odstránenie Snehu

Prostredníctvom opakovaných testov, inžinieri zistili, že 70°škrabka tip môže pomôcť snehu prúdiť nadol prirodzene pri čistení pre vysokú účinnosť.

Pevné a Nerozbitného Materiálu

Na škrabka rukoväť je vyrobená z ABS plastu, ktorý ponúka vynikajúcu odolnosť voči nárazu, pevný a odolný. TPU škrabanie pás je tvrdý a anti-aging, eco-priateľský a opotrebovaniu. Tak to má vyššiu celkovú pevnosť a dlhšiu životnosť.

Ozdobná šnúrka na uniforme pre Jednoduché Uskladnenie

Ľad škrabka je svetlo a ploché, s koženým lano s karabínou na spodnej časti, ktorý môže byť zavesený v aute alebo dať do kufra. Zaberá málo miesta a je jednoduchšie uložiť ako typ vozíka.

Optimalizované Vzhľad pre Priemyselné Krása

Spoliehajú sa na moderné priemyselné estetiky, atomizované striekanie proces vytvára kovové textúry na tejto škrabka, zobrazovanie krásy nástroje namiesto hrubý a čistý dizajn.

Inštrukcie

Zúčastniť sa na ľad škrabka a umiestniť vodorovne, aby dokonale zodpovedali krivky karosérie, a nájsť správne miesto sily rýchlo odstrániť sneh.



Sweetygirl 971
2021-01-17
5/5
Отличный скребок! Ждал с нетерпением и пришёл очень вовремя, как раз снегопад на нас обрушился. Работает легко, не царапает, ручка длинная, удобная, так увлёкся, что и не заметил как все почистил. Работа в удовольствие. Отличный бренд! Трек отслеживался. Пришёл скребок в коробке.
Laryssadoreal
2021-01-06
5/5
You see a good quality product, arrived sooner than expected, the only bad thing is the string that is used to hang the product as it is anticipated that soon romperá
Melkij33
2021-01-15
5/5
Ну вот и у меня есть замечательный скребок от любимого #Baseus! Лёгкий, удобный. Не знаю, как будет справляться с толстым слоем льда, но со снегом и небольшой наледью справляется. И да, руки мои теперь не мерзнут! Спасибо огромное продавцу! Резина с одной стороны глянцевая, с другой матовая. А ещё в коробке были наклейки красавчика Басяни. Теперь наклейки эти красуются на машине, игрушечной правда! Сразу забрали

Napísať recenziu

Súvisiace produkty